LOVRENA POKOPALI I VELIKANI PREMIERSHIPA Megahit je objašnjenje zašto ga Klopp i dalje trpi

Foto: Getty Images / Guliver Image

DEJAN LOVREN novom očajnom utakmicom za Liverpool u kojoj je skrivio gol, protiv Seville u Ligi prvaka (2:2), zaprepastio je i velikane engleskog nogometa koji su nakon umirovljenja stručni komentatori. 

Frank Lampard i Rio Ferdinand utakmice Lige prvaka analiziraju za BT Sport i složili su se da je Liverpoolova obrana predvođena Lovrenom "stalni izvor ljutnje navijačima, što posebno čudi kada znamo da već dugo trener i igrači ističu da im je to najveći problem. Usprkos tome, ista priča se ponavlja, a isti oni igrači koji su već pokopavali momčad, rade to i dalje."
 
Legende Chelseaja i Uniteda nisu se suzdržavale prilikom imenovanja "grobara" Liverpoola: "Lovren je napravio nevjerojatnu početničku grešku kada je promašio loptu koju je morao izbiti", rekao je Lampard.

Ferdinand je dodao: "Kriminalno je kako Alberto Moreno zanemaruje obrambene zadatke, ali prije svih i najviše bi se trebao srediti Lovren. Nikada mi neće biti jasno zašto se srušio kada je morao lagano blokirati loptu."
 
Slavni branič je dodao: "Liverpool je sjajan u igri prema naprijed, napada brzo i izravno. Ali uništava ih nekvaliteta i nekoncentracija igrača u obrani koji se samo isključe."
 
Ian Wright, jedan od najvećih napadača u povijesti Arsenala, svoje mišljenje o Lovrenu dao je na Twitteru.
 
Točnije, odgovorio je na pitanje koje na društvenim mrežama postavljaju tisuće engleskih ljubitelja nogometa: "Zašto Klopp i dalje Lovrena drži u momčadi?"
"Lovren zna o Kloppu tajne koje nitko drugi ne zna."
 
Šala Wrighta koji na Twitteru ima preko 1,3 milijuna pratitelja, odmah je postala viralna. Podijelile su je i lajkale tisuće korisnika te društvene mreže. 
 
Englezi su oduševljeni Wrightovom zafrkancijom na račun braniča koji je postao predmet opće sprdnje i slažu se da je ovo jedino logično "objašnjenje" zašto Klopp i dalje trpi Lovrena.

Pročitajte više