Čizme slavne Beyonce s visokom platformom podijelile mišljenja obožavatelja

Foto: Instagram, R13

SLAVNA pjevačica jučer je proslavila 36. rođendan.

Slavna Beyonce danas ima baš sve što poželi: supruga Jay Z-ja, troje djece, milijune na bankovnom računu, skupocjene krpice koje često dobiva na poklon, ali i brojne prijateljice koje su joj dodatno uljepšale slavljenički dan.

Među čestitarima je bila i njezina mama Tina Knowles, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju s reperovog jučerašnjeg koncerta u Philadelphiji, a uz nju predivan opis o tome koliko je zahvalna što je prije točno 36 godina baš ona postala njezina majka.

"Prije 36 godina Bog me odabrao od svih žena na svijetu da budem tvoja majka. Kako sam blagoslovljena. Ne zato što si super talentirana pametna poslovna žena i jedna od najvećih superzvijezda, nego zato što si najljubaznija, najvelikodušnija, najlojalnija, najzabavnija i najzahvalnija osoba na svijetu. Ponosna sam što sam tvoja mama. Sretan rođendan, dušo. Volim te svim svojim srcem."


Dirljiva poruka izazvala je opće oduševljenje obožavatelja, no nismo sigurni je li jednako tako bilo s čizmama lijepe Beyonce, koje nosi na slici. Radi se o čizmama brenda R13, crnima s popularnim cvjetnim uzorkom, čija je platforma visoka čak 7,5 centimetara.



Pjevačica ih je iskombinirala na skinny traperice i crveni dres bez rukava. A iako su čizme vizualno izduljile njezinu liniju, mišljenja su podijeljena.

Kako se vama sviđaju?