RAMOS BRANI PIQUEA U MADRIDU "I on je Španjolac, poštujte ga"

Foto: Getty Images/Guliver Image

KAPETAN Reala Sergio Ramos zamolio je španjolske navijače da u subotu na kvalifikacijskoj utakmici za SP 2018. protiv Italije puste na miru Gerarda Piquea.

Stoper Barcelone, poznat po pro-katalonskim stavovima, redovito je dočekivan na nož na Santiago Bernabeuu, do te mjere da je savez prijateljsku utakmicu protiv Engleske 2015. godine preselio u Alicante.

"Svi reprezentativci zaslužuju poštovanje pa tako i Gerard Pique. On je Španjolac i molim vas da ga poštujete", rekao je Ramos koji je poznat da, u najmanju ruku, ne voli Piquea.

Barcin igrač često je izjavljivao da ne podnosi Madrid i sve što s njime ima veze, a Ramos mu je sličnom mjerom uzvraćao preko društvenih mreža. No kad su igrali zajedno u reprezentaciji dobro su se slagali, a Ramos je ovaj put stao u obranu velikog rivala.

Španjolska i Italija su četiri kola prije kraja izjednačene na vrhu skupine G sa 16 bodova. Obje reprezentacije nakon ove utakmice imaju uglavnom lagani raspored do kraja i tko pobijedi napravit će veliki korak prema Rusiji.

Pročitajte više