Sandra Perković progovorila o prekidu s Edisom: "To sve je krenulo zbog banalnih stvari"

Foto: Instagram

SANDRA PERKOVIĆ u posljednje vrijeme skuplja brojne komplimente od muškaraca na društvenim mrežama zbog svog izgleda. Van terena naša proslavljena sportašica izgleda zaista sjajno, a u posljednje vrijeme sve su glasnija šuškanja da je njezina veza s trenerom Edisom Elkasevićem odavno gotova.

''Neću ja to komentirati iz razloga što je od toga napravljena tolika farsa. Ta nagađanja su krenula zbog banalnih stvari, kao što u Hrvatskoj sve takve stvari kreću iz banalnih razloga, zato što nisam postala slike na društvene mreže s njim. Jednostavno, Edis je čovjek koji se ne voli slikati'', kazala je Sandra. Na pitanje ima li istine u tome, odgovorila je: ''Ja neću odgovoriti ni s da ni s ne jer vam ne želim dati odgovore, ali ja sam svoje rekla''.

Sandra, izgleda, više voli pričati o sportskim uspjesima i planovima, pa je u istom intervjuu otkrila da joj je velika želja skupiti pet olimpijskih medalja i da se svom snagom nada da će u tome i uspjeti. Progovorila je i o svom prijateljstvu sa Severinom.
 
''Severina je jedna izuzetna osoba. Ljudi možda ne znaju tu njezinu stranu koju mi bliži, njezini prijatelji, znamo. To je žena koja je isto tako veliki borac i mi uspješne žene uvijek se nekako povežemo jer sve prolazimo isti put i sve isto radimo. Upoznale smo se prije tri godine kada je ona meni prišla. Samo mi je prišla da mi čestita i da kaže da je ponosna, što govori dosta o njoj. Majka je, radi svoj posao odlično, uživa u tome, zaljubljena je, zadovoljna, sretna, baš onakva kakva bi svaka žena trebala biti'', kazala je o prijateljstvu sa Severinom koja joj sve sportske uspjehe čestita javno.

Pročitajte više