Katarina Radivojević konačno priznala vezu sa slavnim američkim glumcem

Foto/Screenshot: Splash/YouTube

JEDNA od najpoznatijih i najseksepilnijih srpskih glumica Katarina Radivojević, koju domaća publika zna iz serije "Najbolje godine", priznala je ono o čemu se u srpskim i svjetskim medijima već godinama šuška. Katarina je godinama bila u vezi s Beniciom Del Torom, prenosi srpski Blic.

Nakon preseljenja u Ameriku mnogi su nagađali da bi razlog, osim karijere, mogla biti i ljubav o kojoj se pričalo u Hollywoodskim krugovima. Glumica je nedavno za srpsku Gloriju konačno potvrdila sve te navode. 
 
 
 
"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe", opisala je vezu s poznatim američkim glumcem. Njihova ljubav je gotova priča, a Katarina je komentirala i razloge prekida.
 
"Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje", objasnila je lijepa glumica.

Pročitajte više