VIDEO Kaos na autocesti, auti bježali u suprotnom smjeru: "Bilo je užasno, a policija mi je poklopila"

Foto, Video: Čitateljica Indexa

NA AUTOCESTI A1 kod Benkovca pravi je kaos zbog obližnjeg požara koji je stigao sve do ceste. O razmjerima nereda koji je nastao najbolje svjedoče fotografije koje nam šalju čitatelji, a pogotovo snimka koju nam je ustupila jedna čitateljica.

>> Vatra se približila Zadru, vozači kod Benkovca bježe u suprotnom smjeru po autocesti

Na snimci se vide automobili koji se okreću i voze u suprotnom smjeru. Policije, kako tvrdi naša čitateljica, nema nigdje.

"Bilo je užasno. Nigdje ni policije koja mi je btw poklopila slušalicu dok sam im objašnjavala da je kaos i da nekoga pošalju. Odgovor je bio da je to HAK-ova obaveza", napisala nam je čitateljica.

Zbog požara je za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvora Zadar II i Šibenik. Kolona na naplati Zadar II je oko 7,5 km, na naplati Benkovac (u smjeru Splita) oko 4 km, a na naplati Pirovac (u smjeru Zagreba) oko 5 km. Na izlazu Šibenik u smjeru sjevera kolona je oko 2 km. Od 11:30 sati zatvorena je i državna cesta DC27 Benkovac-Stankovci, u Pristegu. Zbog požara su zatvorene ŽC6051 Perušić Benkovački-Kolarina i lokalna cesta Vrana-Ceranje, javljaju iz HAK-a.
 

Pročitajte više