Bizarni način na koji se tvoj horoskopski znak oporavlja od prekida

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NAKON prekida se ponekad najbolje zaključati u kuću i ne izlaziti dok ne prođe prva kriza, a kad pročitaš kako se tvoj horoskopski znak snalazi u toj krizi, možda ćeš to stvarno i napraviti.

Ovan
 
Pokušat ćeš zavesti nekoga iz društva svoje bivše ljubavi, ili još bolje - člana obitelji.
 
Bik
 
Emocije preuzimaju tvoj život pa pišeš loše pjesme, eseje i ljutitu prozu.
 
Blizanci
 
Širiš glasine o osobi koja ti je slomila srce s ciljem da joj uništiš ugled.
 
Rak
 
Šalješ poruke, zoveš, pretjeruješ s pokušajima stupanja u kontakt jer odbijaš vjerovati da je gotovo.
 
Lav
 
Smišljaš odvratne nadimke za svoju bivšu ljubav.
 
Djevica
 
Donosiš odluku da ćeš promijeniti baš sve na sebi - nova frizura, novi prijatelji, novi posao, novi grad, nova država, nova planeta… srećom, brzo će te pustiti ludilo.
 
Vaga
 
Pretvaraš se u osobu koja će uživati i pretjerivati u svemu. Previše hrane, previše pića, previše ljenčarenja.
 
Škorpion
 
Bacaš plahte i sve ostale stvari koje su bile u kontaktu s tvojom propalom vezom jer ne želiš negativnu energiju u kući.
 
Strijelac
 
Inače voliš izlaziti i putovati, ali nakon prekida se najčešće zatvaraš u kuću i odbijaš se pokazati svijetu. Dostava je tvoj novi najbolji prijatelj.
 
Jarac
 
Dramatično vraćaš sve stvari i demonstrativno odlaziš od osobe koja ti je “uništila život”, što ćeš ponoviti minimalno 10 puta u 10 minuta.
 
Vodenjak
 
Krećeš u bitku i pokušavaš preuzeti sve vaše zajedničke prijatelje, čak i one koji su na početku bili prijatelji tvoje bivše ljubavi.
 
Ribe
 
Umjesto da se ne zamaraš prošlosti, odlučuješ živjeti u njoj i špijunirati svaki pokret osobe koja više nije tvoja bolja polovica.