Kolekciju Heidi Klum za Lidl već nose strane, ali i domaće fashionistice

Foto: Splash, Instagram

BLIŽI se dan kada će na police popularnog lanca trgovina stići odjeća s potpisom njemačkog supermodela.

Lidl i Heidi Klum najavili su suradnju početkom ljeta, a kolekcija naziva "Heidi & The City" u njihove trgovine diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku, stiže 18. rujna. No, mali uvid u to što nas očekuje, već nam je dala Heidi na snimanju emisije za 12. sezonu američkog showa America's Got Talent, u kojem je članica žirija i gdje se pojavila u leopard odijelu koje je dio nadolazeće kolekcije.



Kompletić s upečatljivim printom, koji je već najavljen kao jesenski hit trend, manekenki pristaje savršeno i teško je za povjerovati da se radi o komadu koji će uskoro biti dostupan u supermarketu. Leopard uzorak dominira i ostatkom kolekcije, koja uključuje i komade od čipke i kože: bomber jakne, traperice, ali i popratne modne dodatke te obuću.

A kampanja za kolekciju, koja se na društvenim mrežama provodi pod heštegom #letswow, dala nam je da zavirimo i u još neke od komada koje su prije svih dobile popularne strane, ali i domaće fashionistice.

Blogerica Isabella Rakonić odabrala je crnu bomber jaknu, dok se manekenka Kristina Šalinović odlučila za sportsku majicu s kapuljačom.

Još jedan od hit komada iz kolekcije je i smeđa jakna od brušene kože, ali Instagram su ipak najviše preplavili komadi leopard uzorka.

A ako ste mislili da će Lidl ovog puta odstupiti od svojih tipičnih, povoljnih cijena, razveselit će vas činjenica da će komadi iz kolekcije koštati između 50 i 400 kuna.