FOTO Sonja Kovač na tužnoj objavi iz Barcelone piše da je sretna te reklamira sebe i modne brendove

Foto: Instagram

NAKON što je u terorističkom napadu u Barceloni sinoć poginulo 13, a ozlijeđeno više od stotinu ljudi, Instagram se užario od hashtagova #prayforbarcelona, a tugu i žaljenje izrazile su brojne poznate osobe na društvenim mrežama.

Hrvatska modna blogerica Sonja Kovač također se nalazi u Barceloni, a svojim Instagram pratiteljima sinoć se javila putem potresne objave koja je pala u vodu samo nekoliko redova kasnije.

"Jutros sam stigla u Barcelonu i užasnuta sam događajem koji se dogodio prije nekoliko minuta u jednoj od meni najdražih ulica na svijetu. Svima koji su pitali kako sam, poručujem da sam dobro. Hvala Bogu, imam previše posla na kompjuteru pa ne izlazim iz hotelske sobe. Pitam se kada će ovaj horor prestati", napisala je Sonja na Instagramu.

Sve bi bilo ok da Sonja na fotku nije stavila hashtagove na kojima reklamira modne brendove, kosu, svoj styling, način života i blog, a u jednom hashtagu je označila da je sretna.

Hashtagovi na Instagramu služe da bi objavu koju postavite vidjelo što više ljudi sličnih interesa, pa tko u tražilicu upiše #happy, #style, #trendy #model i ostale Sanjine oznake, pronaći će njezinu fotku iz Barcelone u kojoj se sinoć dogodila nezapamćena tragedija.

Pročitajte više