U BARCELONI STRADALA I DJECA U napadu ubijena 3-godišnjakinja, nestao je 7-godišnji Australac

Foto: Hina

TROGODIŠNJA djevojčica najmlađa je žrtva napada u Barceloni, prenosi Guardian zasad još neslužbenu informaciju. Također pišu da je među ozlijeđenima i šestogodišnja djevojčica te da se radi o dosta teškim ozljedama.

> IZ MINUTE U MINUTU

Guardian navodi kako je u napadu petogodišnji Irac završio sa slomljenom nogom. A obitelj traga za sedmogodišnjim Australcem čija se majka nalazi među ozlijeđenima.

Španjolski dužnosnici izvijestili su kako su među 13 mrtvih i stotinu ozlijeđenih državljani 24 različite zemlje. Prema posljednjih informacijama među poginulima nalaze se tri Nijemca te jedan Belgijac. Među ozlijeđenima je 26 francuskih državljana, među njima je i 11 teško ozlijeđenih.


Dvije Australke su teško ozlijeđene i nalaze seu bolnici dok su dva Australca lakše ozlijeđenau napadu. Koliko je zasad poznato, među ozlijeđenima s i i troje Nizozemaca, Grkinja i njeno dvoje djece.

Putem društvenih mreža dijeli se i poruka kojom se moli da se poštuju žrtve te da se ne objavljuju tijela žrtava. "Kako bi bilo da vi vidite svoju mrtvu majku na Twitteru", stoji u poruci.
 

Pročitajte više