KOEMAN LJUT NA IGRAČE JER NISU DOKRAJČILI HAJDUK "Imali smo sreće"

Foto: Getty Images/Guliver Image

EVERTON na Poljud stiže sa sigurnih dva gola prednosti nakon 2:0 pobjede protiv Hajduka, do koje su Englezi stigli i teže od očekivanog.

Englezi su u prvom dijelu potpuno nadigrali Splićane koji su se probudili u drugom poluvremenu i uputili dvostruko više udaraca u okvir gola od domaćina.

Trener Evertona Ronald Koeman je usprkos pobjedi bio ljut na svoje igrače.

"Sretan sam zbog prvog poluvremena, i jako nesretan zbog drugog. Propustili smo veliku priliku jer nismo zabili više golova, mogli smo već večeras potvrditi prolaz", rekao je Koeman.

"Nismo se umorili nakon 45 minuta, ne mislim niti da nam je naš protivnik dodatno otežao. Mi smo krivi, sami smo spustili tempo. Iako smo stvorili dobre šanse za još jedan gol, moramo priznati da je i Hajduk imao tri dobre šanse. Imali smo sreće", dodao je Koeman.

"Ne radi se o tome da nam treba napadač, radi se o tempu utakmice. Nismo izvukli maksimum iz ove utakmice nakon poluvremena. Da je ovo Premier liga, u redu, tri boda su tu. Ali u dvije utakmice, bilo bi nam lakše s uvjerljivijim rezultatom. Sada će nam biti teško".

Osvrnuo se i na prekid utakmice kojeg su izazvali neredi na tribini s Hajdukovim navijačima.

"Razočaravajuće je, ali to nije moj posao. Ne znam što se dogodilo".

 

 

 

 

Pročitajte više