ENGLEZI SNIMILI TEŠKO DIVLJANJE TORCIDE Nasrću na zaštitare, gađaju stolicama i ruše stadion

Foto: Screenshot Twitter 

NEKOLIKO minuta trajalo je ludilo Torcide na Goodison Parku, kada su navijači Hajduka nakratko prekinuli utakmicu play offa s Evertonom. Krenuli su u rušilački pohod. Engleski zaštitari čuvali su Torcidu da ne preskoči u protivnički sektor.

Sukob je počeo na tribini na kojoj su smješteni navijači Hajduka, letjele su stolice, a počelo je, javlja BBC, kada su torcidaši nekoliko minuta nakon vodećeg gola Evertona počeli ubacivati razne predmete u teren, ali i prema domaćim navijačima na susjednoj tribini. Ubrzo se ispred tribine pojavilo još zaštitara, a onda su se navijači Hajduka sukobili i s njima. Prema drugoj verziji priče, torcidaši su reagirali na provokacije navijača Evertona, no ovo su scene snimljene s tribine engleskih navijača:


Daily Mail navodi da su pripadnici Torcide rušili reklame, a na videu se vidi kako nasrću na zaštitare i probijaju se u travnjak, dok je dio njihovih pripadnika pokušava smiriti situaciju. Nekoliko minuta trajale su sramotne scene. Engleski mediji navode da je u divljanju Torcide umalo nastradao dječak, sakupljač lopti, kojeg je iz kaosa izvukao zaštitar. 

Sudac je povukao igrače sa strane, a utakmica je poslije nekoliko minuta nastavljena nakon što se situacija na tribinama Goodisona smirila. Hajduk je poražen 2:0.

 
 
 

 

Pročitajte više