KAKVI MAJSTORI Pogledajte kakve golčine padaju na Svjetskom prvenstvu u FIFA-i!

Screenshot: YouTube/FIFATV 

Jučer je počelo Svjetsko prvenstvo u FIFA-i, FIFA Interactiv World Championship 2017 na kojem se 32 najbolja igrača iz svih djelova svijeta bore za 200 tisuća dolara i titulu svjetskog šampiona. Već prvi dan bilo je izuzetno zanimljivo, a EA Sports nam je pripremio i pregled najljepših golova.

 

 
Prvi dan natjecanja igralo se po skupinama. Osam skupina po četiri igrača natjecali su se u dvije divizije ovisno o konzoli na kojoj igraju, Xbox ili PlayStation. Nakon toga 16 najboljih nastavit će natjecanje kroz doigravanju sve do finala, koje će se igrati na obje konzole. Dosad su odigrani prvi polufinalni mečevi, a ostatak će se igrati sutra, uključujući i veliko finale.
 
 Screenshot: YouTube/FIWC17

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Pročitajte više