VIDEO Poljakinju je Split toliko oduševio da je tetovirala omiljenu dalmatinsku uzrečicu

Foto: Youtube/Instagram

DA SU turisti ludi za hrvatskom obalom to je već svima poznata činjenica, a nerijetko se dogodi da se netko toliko zaljubi u hrvatsku kulturu da ovdje jednostavno odluči ostati.

Mladoj Poljakinji Joanni Pocztowoj se to dogodilo sa Splitom u kojem je provela tri mjeseca odrađujući praksu na jednom dalmatinskom portalu.

O svojem je iskustvu snimila video u kojem objašnjava zbog čega joj je ovaj hrvatski grad ostao u najboljem sjećanju, a ne krije da joj je velika želja ostati živjeti u Splitu.

Najviše je se dojmio opušteni način života u Splitu, a ta ju je filozofija toliko oduševila da je riječ "pomalo" odlučila i istetovirati na rebrima.

"Pomalo znači bez žurbe, polako. Što sam dulje u Splitu uviđam da je to način života. Sve se može napraviti, a da nije potrebno žuriti", ispričala je u svom videu.

Svojim je pratiteljima na Youtubeu tu filozofiju pokušala približiti objašnjavajući običaj ispijanja kave na rivi, što je također opisala kao čin opuštanja.

Ta joj se opuštenost toliko svidjela da ju je odlučila zapamtiti do kraja života i zato se odlučila na ovu pomalo neobičnu tetovažu.  

Pročitajte više