"Odvratna si, ovo je bolesno": Izvrijeđali je zbog toga kako izgleda u osmom mjesecu trudnoće

Foto: Instagram

KONTROVERZNA Instagram zvijezda Sarah Stage trenutno je u osmom mjesecu trudnoće, a svoje pratitelje na toj društvenoj mreži šokirala je snimkom intenzivne tjelovježbe.

Iako je u prvoj trudnoći jedva imala trbuščić, ljudi su i ovog puta šokirani. Do poroda joj je ostalo tek nekoliko tjedana, a ona ovog puta nema ni naznaka trudničkog trbuha. Osim toga, redovito se bavi tjelovježbom.

>>>FOTO Najljepša trudnica pokazala trbuh u petom mjesecu trudnoće i šokirala fanove<<<

To nije dobro "sjelo" nekima koji je optužuju da se beba neće roditi zdrava zbog njenog stila života.

Sarah tijekom prve trudnoće

"Otkako sam objavila drugu trudnoću, javljaju mi se 'medicinski stručnjaci s Instagrama' koji mi govore što smijem, a što ne smijem raditi. Iako mi je većina toga smiješna, odlučila sam slušati samo svog ginekologa i svoje tijelo. Ako mi nešto nije ugodno, ne radim to. U svakom trenutku pazim da je sve što radim dobro za moju bebu", poručila je Sarah.

>>>Bila je "najljepša trudnica", a sad je "najljepša mama"<<<

Dodala je da tjelovježba u trudnoći ima pozitivan učinak i na mamu i na bebu te da ona ne bi nikad osuđivala majke koje u trudnoći ne vježbaju, dok s druge strane nju osuđuju.

"Očito je da sam smanjila intenzitet vježbi i da vježbam samo doma. Tvrde da sam opsjednuta svojim izgledom, no ja samo želim biti zdrava i pružiti sebi i bebi najbolju kvalitetu života", rekla je.

>>>Šokirala je fotkama prije poroda, a sad šokira i fotkom snimljenom četiri dana nakon što je rodila<<<

"Ovo nije ni zdravo ni normalno, mladim djevojkama pružaš užasnu sliku kako bi trudnoća trebala izgledati. Odvratno. Ovo nije ni normalno ni u redu, bolesna si", česti su komentari koje joj ostavljaju oni koji se ne slažu s njenim načinom života. 

Pročitajte više