Čini se kako je Eva Longoria jedina slavna dama koja putuje u "normalnoj" odjeći

Foto: Splash News 

DOBRO, i Rihanna.
 
Slavna latino glumica Eva Longoria, osvojila je naša srca još u doba hit serije "Očajne kućanice" - svojim likom, ali i ljepotom, elegancijom i normalnošću.
 
 
43-godišnja glumica nikada nije bila jedna od onih zvijezda, koje skandalima, golotinjom ili pak neprimjerenom odjećom izaziva medijsku pažnju, a čini se kako će tako i ostati.
 
 
Naime, u posljednje vrijeme pravi je hit među poznatim damama putovati u štiklama, haljinicama, minicama i sličnim opravicama, koje su primjerenije za izlazak, pa čak i crveni tepih, nego za letenje.
 
 
U tome svakako prednjače manekenke, poput Belle Hadid i Kendall Jenner, koje se i za takav događaj pomno spremaju. No takvo uređivanje nije strano ni Kim Kardashian, Mirandi Kerr, Riti Ori, Rosie Huntington-Whiteley i nekim drugim ljepoticama.
 
 
A da je Evi uvijek na prvom mjestu udobnost, dokazala je kada je prošetala zračnom lukom u Los Angelesu u sivoj, širokoj trenirci te bijelim tenisicama i običnoj majici, dok je pogled sakrila iza naočala.
 
 
Inače uvijek istovremeno glamurozna i elegantna, glumica je tako još jednom dokazala kako odlično izgleda i u vrlo ležernom izdanju, a mi pozdravljamo primjereni izbor odjeće u ovakvim situacijama.
 
 
Procijenite sami što vam izgleda bolje.