PONUDA KOJA ĆE SLOMITI KLOPPA Barca Rakitićem kupuje Coutinha

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO je Liverpool jasno pokazao da ne želi prodati svog najboljeg igrača, čini se da Barcelona ne misli tako lako odustati od Coutinha.

Kataloncima je odbijena ponuda veća od 100 milijuna eura, ali španjolski mediji pišu da je Barca pronašla drugo rješenje koje bi moglo omekšati stav kluba s Anfielda.

U Barci računaju da bi Liverpool mogao popustiti ako bi za Coutinha, uz rekordnu odštetu, ponudili i jednog igrača na kojeg su "Redsi" već ranije bacili oko. Radi se o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću, kojeg su mediji prije nekoliko godina već preselili u Liverpool, ali je završio u Sevilli pa na Camp Nouu.

Jurgen Klopp navodno je Rakitićev veliki fan i ima ideju kako ga uklopiti u svoju momčad, koja ove sezone želi napraviti korak više i uključiti se u borbu za naslov. Rakitić je igrač bogatog iskustva s nizom velikih trofeja iza sebe. Bio je vođa i kapetan ekipe koja je Sevilli donijela Europa ligu, a onda je upao u potpuno drugačiju sredinu u kojoj se morao podrediti Barcinom sustavu i staviti u službu čuvenog MSN-a. I tu je nastavio redati uspjehe, ali gubitak Neymara prisilio je Barcu na dovođenje barem jednog velikog pojačanja, i za njega su spremni žrtvovati hrvatskog veznjaka.

Pitanje je što će o svemu reći Rakitić koji uživa u Barci i životu u Španjolskoj, a ugovor s Kataloncima ima do 2021. godine.  
 

 

 

Pročitajte više