Brutalno se osvetio učeniku koji ga je zlostavljao u školi, doslovno mu jebao mamu

Screenshot: Facebook

INTERNETOM kruži snimka iz radio emisije u Bostonu, koju su mnogi nazvali hladnom osvetom kakva se rijetko viđa. Naime, jednu tamošnju radio stanicu nazvala je žena u zrelim godinama koja je htjela pronaći mlađahnog ljubavnika i doznati zašto je više ne zove, da bi potom saznala kako je iskorištena za osvetu.

Ariel je spavala s 20 godina mlađim Robom, no on je nije zvao na drugi spoj. Pomoć je potražila od radio postaje koja je spremno poslušala njezinu priču. Nazvali su muškarca, no ono što su čuli sve je iznenadilo.

Ariel je otkrila kako je seks bio fantastičan, no ispostavilo se da se Rob s njom našao samo zato što ju je prepoznao kao majku učenika koji ga je nekad maltretirao u školi. S njom je spavao samo da mu se osveti.

"Shvatio sam da bih mu mogao poševiti mamu i to mu nabiti u facu", rekao je Rob ne znajući da Ariel sluša. Kad je shvatio, rekao je da mu je "danas najbolji dan u životu". Nazvala ga je užasnim, ali nije joj ostao dužan. "Zakucao" je objasnivši kako zlostavljaču planira poslati fotografiju svog penisa u njezinim ustima.

Pročitajte više