REAL NABRIJAN NA BARCU "Mi smo najbolja momčad na svijetu"

Foto: Getty Images / Guliver Image

REAL MADRID igra sutra od 23 sata na Santiago Bernabeu uzvrat španjolskog Superkupa protiv Barcelone. Aktualni prvak Europe i Španjolske slavio je na Nou Campi 3:1 te ima veliku prednost uoči novog dvoboja s najvećim rivalom.

"Nećemo ući opušteno u sutrašnju utakmicu i očekujemo da će biti teža nego na Nou Campu. Jednostavno, želimo sutra pobijediti, osvojiti trofej i to je to", poručuje trener Zinedine Zidane, a desni bek Danijel Carvajal naglašava da momčad plovi u istom smjeru.

"Ponosan sam što sam dio ovog tima Real Madrida, koji u posljednje vrijeme osvaja mnogo trofeja. Svakog dana se osjećam sve bolje i želim samo nastaviti davati sve od sebe za svoj klub. U Real Madridu svi plivamo u istom smjeru i imamo najbolje igrače na svijetu".

Luka Modrić nije igrao zbog suspenzije u prvom susretu, Mateo Kovačić igru je napustio u 68. minuti, a Cristiano Ronaldo dobio čak pet utakmica suspenzije jer je odgurnuo suca Ricarda De Burgosa. 

"Jako smo razočarani što će Cristiano propustiti sljedećih pet utakmica. Ono što se desilo nije ništa veliko, ali je dobio veliku kaznu. Znam da suci imaju težak posao i da mogu uvijek napraviti grešku, ali pet utakmica kazne je previše. Hoće li Ronaldo igrati sutra? Savez će održati sastanak ujutro i vidjet ćemo kakvu će odluku donijeti", otkrio je Zidane, koji je bijesan zbog cijele situacije...

"Ronaldo je dobio preveliku kaznu i nadam se da će savez smanjiti istu. Svi smo ljuti u timu zbog ovoga, a pogotovo Zidane i Ronaldo. Samo se nadam se da će se Cristiano što prije vratiti na teren", potvrdio je Carvajal. 
 

Pročitajte više