U MADRIDU POLUDJELI Ronaldo drastično kažnjen, a kad Messi odgurne suca nema kazne

Screenshot (Youtube)

ŠPANJOLSKI nogometni savez kaznio je Cristiana Ronalda s pet utakmica zbog odgurivanja suca nakon što je dobio crveni karton u prvom susretu španjolskog Superkupa protiv Barcelone.
 
Ronaldo je dva žuta kartona u 3:1 pobjedi Reala protiv Barcelone dobio u samo dvije minute. Prvo je u 80. minuti dobio žuti karton zbog skidanja dresa prilikom proslave gola, a dvije minute kasnije je drugi žuti karton dobio jer je sudac procijenio da je pokušao simulirati prekršaj za jedanaesterac.
 
"Nakon što sam mu pokazao crveni karton, Cristiano Ronaldo me lagano odgurnuo", napisao je sudac Ricardo De Burgos Bengoetxea u izvještaju nakon utakmice.
 
U Realu su poludjeli na takvu odluku saveza jer smatraju da Ronaldo nije simulirao, što je bio povod za obračun sa sucem, a bijesni su i jer primjer iz prošlosti pokazuje da postoje različiti kriteriji.
 
Madriđani su brzo pronašli snimku s El Clasica iz sezone 2008/09 kada je Lionel Messi na isti način odgurnuo suca Undiana Mallenca nezadovoljan jednom njegovom odlukom. Kazna? Nije bilo kazne... Mallenco Argentincu nije dao ni žuti karton, a nije ga ni naknadno prijavio.
 

Pročitajte više