FOTO U bizarnoj nesreći ostao unakažen pa se odijeva kao Freddy Kruger: "Zovu me Hrskavi"

Foto: Facebook

FREDDIE BEESON doživio je nesreću u kojoj mu je čak osamdeset posto tijela opečeno nakon što mu se u ruci zapalio spremnik s uljem i gorivom. Dvadesetšestogodišnjak je tri mjeseca nakon nesreće proveo u komi, a nakon toga se morao podvrgnuti čak trideset operacija.

Freddie danas pokušava živjeti normalnom životom, iako većinu njegovog tijela prekrivaju strašni ožiljci. Freddie tvrdi da ga je smisao za humor spasio od depresije i pomogao mu da se nosi s tim što mu se dogodilo.

"Ljudi se šokiraju kad me vide. Jedan se dečko rasplakao kad me vidio na tulumu na kojem sam došao samo u boksericama pa su mi se vidjeli ožiljci. Kupio sam si masku Freddyja Krugera iz 'Straha u Ulici brijestova' i počeo tako izlaziti", rekao je za Daily Mail.

Budući da je umalo umro od posljedica nesreće, a danas se može služiti samo jednim prstom na svakoj ruci, zaista je zadivljujuće što je u stanju šaliti se na taj račun.

"Uvijek sam bio takva osoba. U jednom trenu sam palio neko smeće u vrtu, u drugom sam počeo gorjeti. Majka mi je spasila život, zamotavši me u sag, a onda sam zapalio cigaretu i pričekao hitnu pomoć", objašnjava Freddie kojeg su prijatelji počeli zvati Hrskavi.

U bolnici je doživio tešku infekciju koja ga je gotovo ubila, a narednih šest mjeseci se morao useliti k majci jer se nije bio u stanju brinuti sam za sebe. Još uvijek ne može raditi jer su mu mišići u rukama previše oštećeni.

Priznaje da mu se nije od početka bilo lako nositi s posljedicama nesreće, te da je tri godine bio u depresiji, ali da mu je puno pomoglo kad je nabavio psa.

Trenutno pokušava ponovo dobiti vozačku dozvolu kako bi mogao voziti automobil prilagođen njegovim potrebama.  

Pročitajte više