Roditelji u Varaždinu ostavili 6-godišnju curicu zaključanu u autu i otišli u casino

Foto: 123rf, Index

PRIJE nekoliko dana portal e-varaždin primio je anonimnu dojavu čitateljice kako je prošlog četvrtka negdje iza 1 sat poslije ponoći u ulici Miroslava Krleže ostavljena curica u automobilu. Prema dojavi, nepoznati je građanin to javio policiji.

Iz policije su potvrdili ovaj događaj.

"Policijski službenici su na mjestu događaja na adresi u Varaždinu, Miroslava Krleže bb, iza kockarnice, na parkiralištu zatekli djevojku starosti 24 godine, dok se u vozilu nalazilo njezino dijete starosti 6 godina. O postupanju policijskih službenika Policijske postaje Varaždin dostavljeno je izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb na znanje i daljnje postupanje", stoji u priopćenju.

"Inače, ja sam zamijetila tu curicu, odnosno vidjela sam nogicu kad sam izlazila iz auta i kad sam bila sigurna da će policija doći otišla sam do rođake koja živi u zgradi pokraj, a dečko je ostao dolje čekati policiju. Oni su došli, izvukli roditelje iz casina, otvorili vrata od auta i curici dali sok iz auta. Bila je sva mokra", ispričala je za e-varaždin čitateljica.
 

Pročitajte više