FOTO Pogledajte koji su se poznati Hrvati ljigavo ulizivali Todorićevoj kćeri

Screenshot: Instagram/Facebook

DOVOLJNO je da Iva Balent na društvenim mrežama objavi svoju fotografiju i kreće lavina komentara. Iako su se neki javnosti nepoznati pojedinci nakon pada njezinog oca Ivice Todorića osokolili pa sad pišu i statuse u stilu "čemu se veseliš kad ste uništili hrvatskog radnika", poznati Hrvati i dalje Ivi pišu komplimente, bez obzira na to jesu li inače s njom bliski ili ne.

Besramno ulizivanje nakon što je objavila novu fotografiju na Facebooku na kojoj se doima mršavijom, ali i ulizivački komentari Hane Hadžiavdagić Tabaković kojoj samo Iva može biti debela i lijepa, potaknuli su nas da provjerimo tko se sve dosad ulizivao Ivi Balent. Neka imena su očekivana, a neka bi vas, kao što se kaže, mogla iznenaditi.

Prva na listi je Severina, koja ne skriva da su prijateljice. Umjesto da je samo komentirala pod Ivinom fotkom za rođendan, Severina je objavila svoju fotku i status.

Najčešće se pored njezinih fotografija mogu naći komentari onih za koje se zna da su joj bliski prijatelji, poput familije Čermak, Danijele Gajski, sestre člana bivše Agrokorove uprave Ivana Crnjca i bivše stilistice Karle Kaić, čiji je muž Luka također poslovno surađivao s Todorićima. Doduše, njihovi komentari nisu previše maštoviti, a među najkorištenijim emotikonima su im srca. Srculenca. Puno njih.

U to društvo čestitara za jedan je rođendan uletjela i manekenka Iva Jerković koja je jednostavno napisala "Happy b day".

Među onima čiji se komentari mogu naći pod brojnim Ivinim fotkama, na obje mreže koje koristi, je i već spomenuta Hana. Ona voli poetične komentare, a kad joj je netko tako drag kao Iva, spremna je s njim podijeliti i svoj prepoznatiljivi hashtag #opetnajljepša.

Ovdje je uz emotikone palo i nekoliko komplimenata bliskih prijateljica, među kojima je i snaha Asima Kurjaka, Ana, ali i kompliment domaće Instagram zvijezde Morane Mamić, koja je očito postala poznata zbog prezimena i raskošnog stila života, u koji mnogi i danas sumnjaju.

Marketinškoj stručnjakinji Ankici Mamić svidio se Ivin kaput sa "srculencima".

Komplimentira i spisateljica Ingrid Divković, i to fotografijom na kojoj pozira s Ivom i Brunom Šimlešom dok nasmiješeno zure u papir.

Javile su se i novinarke Vesna Kljajić i Nada Mirković (ujedno i supruga Denisa Kuljiša) te dizajnerice Đenisa Pecotić i Aleksande Dojčinović.

Matija Dedić opalio je jedan lajkić, dok je kompozitor duhovne glazbe Luka Balvan imao status na čijem kraju fali samo "BTB".

Poseban biser je komentar jednog, javnosti nepoznatog, gospodina koji je ustvrdio "da o ovakvoj ljepoti mi mali ljudi možemo samo sanjati". Iako inače ne komentira ničije komplimente, na ovaj Iva nije ostala ravnodušna.

"Nema malih i velikih, svi smo mi isti", otipkala je Iva, možda iz svog dvorca, možda s jahte, a možda iz helikoptera.

Među rođendanske čestitare jedne godine upisale su se i voditeljice Marijana Batinić i Iva Šulentić.

Pročitajte više