RAMOS PROGOVORIO O SAPUNICI LJETA "Vrata su uvijek otvorena za sve, posebno za njega"

Foto: Getty Images / Guliver Image

REAL MADRID pokušava sve kako bi doveo iz Monaca jednog od najtalentiranijih napadač na svijetu. Naravno, u pitanju je Kylian Mbappe, 18-godišnje čudo od djeteta, koje od malih nogu navija za aktualnog europskog prvaka. 

Međutim, Monaco ga ne želi pustiti na Santiago Bernabeu tek tako, već traži silne novce i pokušava zaraditi pravo bogatstvo.

Nedavno je Marca objavila ekskluzivu u kojoj tvrdi da će Mbappea postati igrač Reala za nevjerojatnih 180 milijuna eura, uz šestogodišnji ugovor vrijedan sedam milijuna eura po sezoni. Francuski prvak je ubrzo sve demantirao, ali ne službeno, što je ostavilo prostora kako bi cijela priča zapravo mogla biti i točna na kraju.

Real noćas od 02:05 sati igra u SAD-u protiv Barcelone prijateljsku utakmicu, a uoči El Clasica kapetan Sergio Ramos pričao je s novinarima o cijeloj sapunici.

"Vrata su uvijek otvorena za sve igrače koji žele doći u Real Madrid, posebno za njega. Ne donosim ja odluku. Međutim, Mbappe sjajan igrač, s velikim potencijalom i nema mladih nogometaša kao što je on. Novac ima veliku ulogu u nogometu danas i svatko može platiti koliko hoće za nekog igrača. Ako Kylian želi doći u Real Madrid, poželjet ćemo mu veliku dobrodošlicu", poručio je Ramos. 

Pročitajte više