PA DO KADA, BRUNO? HRT-ov komentator se opet osramotio

Foto: Screenshot

IAKO U meču finala parova Wimbledona između Mate Pavića i Olivera Maracha te Marcela Mela i Lukasza Kubota nije bio toliko iritantan, Bruno Kovačević se ponovno propisno osramotio.

Zadnjih nekoliko gemova meča Bruno je sa zebnjom gledao u nebesa i u izravnom prijenosu trubio da se više ne može dugo igrati te da će meč sigurno biti odgođen zbog mraka za nedjelju. V.D. urednika programa HRT-a uvjeravao je gledatelje da će i finale između Federera i Čilića morati biti pomaknuto zbog ovog meča "koji će se sigurno igrati u nedjelju".

Nakon što je sudac kod 11:11 prekinuo nakratko meč i obavijestio igrače što će se dogoditi, Bruno je slavodobitno poentirao:

"Ovakva je odluka! Dakle, organizatori su odlučili da se zatvori krov i da neće biti odgode. Takva je odluka organizatora!"

Nevjerojatno je da si Kovačević, koji je u Londonu na turniru, nije dao truda pitati čovjeka do sebe što će biti ukoliko padne mrak ili proguglati pravila Wimbledona. A ona kažu da se, otkad je ugrađen krov na centralnom terenu, mečevi ne mogu više prekidati i odgađati zbog kiše, ali i zbog mraka. Naime, upravo je to bila primarna funkcija krova na centralnom terenu. Da se ne dogodi da se finale odgodi na ponedjeljak zbog kiše ili da, kao Federer i Nadal, igraju duboko po mraku.

Pročitajte više