Opačić o Bernardiću: On bi htio da ja izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledati

Screenshot: NovaTV

MILANKA OPAČIĆ gostovala je u Dnevniku Nove TV u kojemu je komentirala svoju smjenu. Komentirala je tako i Bernardićevu poruku da se svi koji smatraju da je HDZ demokratičniji od SDP-a slobodno mogu učlaniti u HDZ.

"Bernardić bi htio da ja izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledati. Stier je napustio Vladu, a nitko ga ne cipelari. Ja slušam napise da me se treba smijeniti. Mi svoje demokratske smjernice polako gubimo", poručila je i još jednom ustvrdila kako je smijenjena jer je kritizirala Bernardića.

"Smjenjuje nas se jer smo tražili ostavku Davora Bernardića. To je kažnjavanje za verbalni delikt", dodala je.

Smatra da Bernardić loše vodi SDP

Odgovorila je i zašto smatra da Bernardić loše vodi SDP.

"Dodatno je produbio podjele. S Iblerovog trga nas se šikaniralo na lokalnim izborima. Imali smo pozive iz lokalnih sredina, ali to je na Iblerovom bačeno u koš. S Bernardićem pali smo s 26 na 22 posto", rekla je i dodala kako SDP nije konstruktivan te kako samo radi na rušenju.

"Ja više nisam član predsjedništva. Govorila sam na klubu i upozoravala da moramo biti odgovorni. Mi samo kritiziramo, a ne nudimo konstruktivna rješenja. Mi stalno nekoga rušimo i to karakterizira vodstvo stranke", poručila je.

Tvrdi kako je sada samo zastupnica te kako će joj biti puno lakše.

"Ostat ću zastupnica SDP-a i bit će mi puno lakše. Sad sam običan zastupnik i imam široki prostor za djelovanje. Tražit ću rješenja za svoje birače", poručila je i prokomentirala imenovanje Hajdaša-Dončića na njezino mjesto.

Poručila kako ne odlazi iz stranke


"On je u vrijeme stranačkih izbora bio u stožeru Miljenića, a u zadnji tren je pretrčao Bernardiću i donio mu glasove. Jasno mi je da mu se Bernardić mora zahvaliti", rekla je.

Za kraj je poručila kako is stranke ne odlaze ni ona niti Mrsić.

"Ja sam u stranci odrasla. Račan me naučio da se vrijedi boriti za svoje ideje", zaključila je.

Pročitajte više