Splitski menadžer stao uz Severinu, Splićani podijeljeni: "Di ste bili kad se borila Anđa Marić?"

Foto: Facebook/Instagram

DRAMA koja se jučer odvijala u Splitu pri pokušaju ovrhe sina Nine Kuluz, a u kojoj je sudjelovala i Severina Kojić, potaknula je i estradnog menadžera Ivana Bubala da se oglasi o Sevki. Nakon što ju je nahvalio kao pjevačicu i napisao da će se jednog dana perivoj u Splitu zvati po njoj, ovog puta se osvrnuo na njezine karakterne osobine i napisao da je ona najbolja osoba na estradi.

Bubalovi pratielji su se većinom složili s izrečenim stavovima, a neki od njih su podijelili i vlastita iskustva sa Sevkom
 
"Seve je toliko talentirana, a toliko jednostavna, jer jednostavnost je odraz duše čiste i srca pravednog .... Upozna san je kad je imala 16 godina i jednostavno uvik je bila posebna i svjesna toga da bi glumila veličinu, jer velika je kao osoba", stoji u jednom komentaru.
 
Ipak, neki njezini sugrađani nisu bili blagonakloni, ali je Bubalo obrisao negativne komentare ispod svog statusa.
 
"A di ste bile,pa i Seve, dok se borila Anđa Marić i druge majke? Osobno mislim da je za dijete dom gdje najviše vremena provodi, no Puljanka je, ako je točno sve napravila puno gafova,optužila oca da trosi narkotike,no rezultati (analiza vlasi je pokazala netocno), nasilje nikad nije prijavila, bježala po Bosni s lažnim imenom... NeŠto nije u redu ni s njom..."
 
"Da ona nema isti slučaj, mene ti đava odnijo kad bi ti nju vidio na Pujankama! Nego nju peče isti slučaj, samo što ona ima, a ova jadna nema, tu je razlika. Ona je došla radi sebe!".
 
 
 

Pročitajte više