Poslao joj sliku penisa, a ona mu se gadno osvetila

Foto: Facebook/ Instagram

NEMA žene koja barem jednom u životu nije putem interneta dobila neželjenu sliku penisa ili kakvu opscenu poruku.

Rebecci Mcgregor je takvo ponašanje toliko dosadilo da se odlučila na radikalan potez, piše Metro.

Kad joj je mladić imenom Glenn proslijedio svoju golu fotografiju, Rebecca je na Facebooku pronašla njegovu majku i proslijedila joj sliku. Zatim je na svom profilu objavila sliku tog dopisivanja kako bi uputila druge žene što im je činiti u takvoj situaciji.

"Je li vam dosta neželjenih slika penisa koje vam ljigavci šalju? Ili vulgarnih poruka koje vam šalju apsolutno nepoznati ljudi? Ugledajte se u mene i proslijedite to njihovim majkama", napisala je ona.

Rebecca je inače fotografkinja i model za boudoir fotografije,

"Samo zato što me zanima taj stil ne znači da tražim seksualno napastovanje", naglašava.

Svoja je stajališta objasnila u podužem postu, a čini se da su joj osobito zasmetali komentari da se takvim stvarima samo nasmije ili ih ignorira jer je to samo internet.

"Bi li bilo drugačije da ste s mamom na bazenu i da se neki nepoznati ljigavac približi i počne je hvatati? Biste li se samo nasmijali, okrenuli i otišli dok on dira vašu majku protiv njene volje? I onda je to u redu jer je ona nosila bikini?", pita se Rebecca.

"Isto je ako staviš na Facebook sliku svoj četrnaestogodišnje sestre i čovjek od 67 joj počne slati slike svog penisa. Biste li pozvali policiju da vam se dijete vratilo doma iz škole i reklo vam da joj je nepoznati muškarac rekao da mu popuši i ošamario ju jer smatra da su školske uniforme seksi? Ili biste joj rekli da mu se drugi but samo nasmije? Nitko to ne traži", zaključila je.  

Pročitajte više