NEZAPAMĆEN SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ Košarkaš cinkao Real kojem prijeti gubitak titula

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARCUS SLAUGHTER, američki košarkaš, svjedočio je na španjolskom sudu o dobivanju putovnice Ekvatorijalne Gvineje i svojim svjedočenjem gurnuo Real u veliki problem.
 
Naime, Slaughter je u Realu igrao do 2015. godine, a godinu dana ranije je dobio putovnicu Ekvatorijalne Gvineje pa više nije bio tretiran kao stranac, što je pomoglo Realu da otvori dodatno mjesto za stranog igrača i još pojača momčad. 
 
Slaughter je priznao kako je dao 35 tisuća eura svom menadžeru da bi se riješila lažna putovnica, a nije znao ništa o tome sve dok je nije dobio od "nekoga iz Reala". 
 
Jedan od čelnika Reala mu je pribavio potrebne dokumente, a to se kosi s pravilima lige jer igrač mora sam pribaviti dokumente i predati ih klubu. 
 
Španjolci pišu da, ako se Slaughterove tvrdnje pokažu istinitima, Real može ostati bez svih titula iz sporne sezone, a osvojili su Euroligu, španjolsko prvenstvo i kup.
 

 

 

Kažnjavanju Reala se najviše raduju u Barceloni, koja je tada od Madriđana izgubila u finalu i prvenstva i kupa, te u Olympiakosu koji je poražen u finalu Eurolige.

 

Pročitajte više