Realova zvijezda prekinula medeni mjesec: Sve smo bliže najvećem transferu prijelaznog roka

Foto: Instagram

RANIJE od očekivanog Alvaro Morata prekinuo je medeni mjesec. Razlog? Njegov transfer iz Reala.
 
Morata, koji se u Real vratio prošlog ljeta nakon sjajnih nastupa u Juventusu, razočaran je minutažom koju ima kod trenera Reala Zinedinea Zidanea. Ne želi biti rezerva Karimu Benzemi i planira otići već ovog ljeta.
 
Spas mu nudi Jose Mourinho, bivši trener Reala koji sada vodi Manchester i koji ga želi dovesti kao nasljednika Zlatana Ibrahimovića u napadu slavnog engleskog kluba. 
 
Španjolski mediji javljaju da je Morata prekinuo medeni mjesec na Ibizi te se vratio u Madrid na završnu rundu pregovora s Manchester Unitedom. 
Moratina supruga prati United na Instagramu, bit će to uvjerljivo najveći transfer dosadašnjeg dijela prijelaznog roka 
 
Navijači Uniteda već slave dovođenje Morate uvjereni da je sve završena stvar nakon što je supruga španjolskog reprezentativca na Instagramu počela pratiti engleski klub. 
 
Ovo će biti uvjerljivo najveći transfer dosadašnjeg dijela prijelaznog roka, ostalo je samo da se Real i United dogovore oko odštete. United navodno nudi 65 milijuna eura, a europski prvak ne pušta Moratu ispod 75 milijuna.
 
Za Moratu je bio zainteresiran i Chelsea, ali je on izabrao United nakon razgovora s Mourinhom kojeg poznaje još iz Reala kada je Alvaro i debitirao za madridski klub.
 

 

 
Morata nije bio prvi izbor
 
Zanimljivo, Morata nije bio prvi Mourinhov izbor. Portugalac je htio dovesti Romelua Lukakua iz Evertona, ali kada se u borbu uključio i Chelsea, Mourinhov bivši klub, koji nudi 90 milijuna eura, Mourinho se okrenuo Morati.
 
I Mourinho i Morata nadaju se da će transfer biti dogovoren do 9. srpnja, dana kada United odlazi na pripreme u SAD.
 

Pročitajte više