Beba, a ne zločinac: Hrvatska policija traži trogodišnjaka koji je biciklom ozlijedio staricu

Foto: Twitter

HRVATSKA policija traga za svjedocima nesreće i biciklistom koji je tijekom vožnje ozlijedio 77-godišnju staricu i pobjegao glavom bez obzira. Bila bi to tipična priča o nemarnom građaninu da osumnjičeni napadač nema - tri godine.

Naime, u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici trogodišnje dijete se biciklom zabilo u staricu koja je pala i slomila ruku, a dijete se nakon toga udaljilo na svom biciklu i nestalo bez traga. "Jedno dijete se zaletjelo u tu gospođu, ona je pala na ruku, počela je jako krvariti, imala je na majici krvi, došla je hitna i policija. Dijete je pobjeglo", rekao je za RTL mali svjedok Jakov koji i sam dane provodi igrajući se u parku, a njegov prijatelj Luka je dodao: "Malo sam bio u šoku jer sam mislio kako je mogao pobjeći. Ne znam gdje su mu bili roditelji ni ništa."

Nesreća se dogodila u pješačkoj zoni gdje su i druge starije gospođe već doživljavale slične "napade". "Istina je da jure po parku biciklima i ne gledaju gdje jure", kaže gospođa Ruža, a s njom se slaže i gospođa Nevenka: "Morate se vi njima micati. Kad vidim da jure prema meni, gledam ih i predviđam kuda će skrenuti."

"Na mene je isto jedna curica naletjela. Pala sam i kuk iskrivila. Što dijete zna", priča treća gospođa, Bojana.

Ipak, trogodišnjak ne mora biti u strahu od kaznenog progona, policija samo želi da se očevici jave kako bi mogli završiti očevid kako bi saznali kako je točno nastradala nesretna starica.

 

Pročitajte više