Od Hrvatske do Brazila: Domaći nogometaši već se hvale fotkama s ljetovanja

Foto: Instagram

LJETO je tek stiglo, a hrvatski sportaši već uvelike uživaju u njemu. Dok se neki drže provjere kombinacije - sunca i mora, drugi su odlučili odmor započeti na nešto drugačiji način.

Ivan Perišić ljetovanje je započeo u Italiji, gdje i igra za milanski Inter. Nogometaš na Sardiniji uživa s obitelji, suprugom Josipom i djecom Leonardom i Manuelom. Perišić je za vikend svratio do Zagreba gdje je bio na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Andrijanić, a zatim nastavio uživati u talijanskoj obali. 

Još jedan hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, također je svoj odmor započeo izvan Hrvatske, i to u SAD-u. Sa suprugom Raquel posjetio je New York, a zatim su se uputili u Miami. Društvo im rade Raquelina sestra i njezin suprug.

"Zločesti" Dinamovac Sammir posljednjih se dana odmarao u rodnom Brazilu gdje je uživao u društvu obitelji i prijatelja.

Za razliku od njih, Stipe Pletikosa u moru i suncu uživa u Hrvatskoj i to u društvu bivših kolega, Igora Tudora, Ivana Jurića i Anthonyja Šerića.  

Mladi Andrej Kramarić također s prijateljima uživa na Jadranu, a trenutno se nalaze u Splitu gdje uživaju u kupanju i noćnom životu.

Mateo Kovačić s novopečenom suprugom Izabel uživa na medenom mjesecu na koji su poveli i prijatelje. Odmah nakon vjenčanja zaputili su se u Dubrovnik gdje ih je čekala luksuzna jahta kojom će krstariti Jadranom.

Pročitajte više