Bivši dečko Nuše Bunić: Rekla je da sam je silovao i da me treba izbosti

Foto: evarazdin

31-GODIŠNJI mladić čiji je identitet poznat redakciji lokalnog portala eVarazdin izjavio je kako je Nuša Bunić njega optužila za silovanje, a prijateljici rekla kako ga treba namamiti na Dravu te izbosti.

Za upravo takvo ubojstvo je Bunić optužena. Naime, na livadi uz Dravu prije nekoliko je dana prerezala poznatom bajkeru Nikoli Tureku karotidnu žilu i ubila ga. A onda je ustvrdila da ju je pokušao silovati.

Nakon što se doznalo za ubojstvo, zajednička prijateljica nje i mladića koji se javio varaždinskoj redakciji poslala mu je poruku: "Točno je napravila onak' kak' smo se mi spominale. Još sam u šoku i nemrem vjerovati. Spominale smo se kak' je lakše s nožem nekog napasti jer je teže doći do pištolja, a i glasniji je... Ja sam mislila da je to razgovor bil, al eto, očito nije".

Imali su buran odnos

"Cijela priča počinje negdje 2014. kada sam je upoznao u nekadašnjem kafiću Suzy Q u Uskoj ulici u Varaždinu. Činila se sasvim normalna i OK djevojka. Družili smo se te smo nekako završili skupa i nakon dva, tri mjeseca, shvatio sam da jako laže. Naš buran odnos trajao je nešto manje od godinu dana. Nakon toga eventualno smo pričali preko Viber-a o njezinom zdravlju. Navodno je imala problema sa štitnjačom, ali stvarno više ne znam što je vezano uz nju istina, a što nije. Nakon prekida me zvala par puta na kavu, međutim nisam išao isključivo iz razloga što nisam želio imati posla ni s njom ni s njezinim roditeljima koji su bili protiv naše veze", ispričao je mladić za eVarazdin.


"S Nikolom se nisam družio, ali sam ga znao iz osnovne škole, pošto smo isto godište, i bili smo na 'bok-bok'. Žalosno je i sramotno, kako za njegovu obitelj tako i za njegovu djevojku Martinu, da ga se optužuje za silovanje. Ne želim ni znati što oni proživljavaju u ovom trenutku", rekao je mladić koji je u travnju ove godine Nušu Bunić prijavio za gore navedene optužbe i prijetnje, no tada je samo napravljen zapisnik i rečeno mu je da protiv nje treba podići privatnu tužbu.

Mladić je u prilog svojim izjavama redakciji pokazao i dokaze u obliku poruka te izjava svjedoka.

Mladić pisao Bušinom ocu

U izjavi svjedoka, potpisanoj 10. travnja u 13.50 u Varaždinu, stoji da je "Nuša Bunić na štetu **** (podaci poznati redakciji, nap.) iznijela uvredu, klevetu i sramoćenje. A izjava glasi da ju je **** 'onesvijestio, ozlijedio te silovao".

Navedeni su i članci zakona. Dan ranije mladić se javio Nušinom ocu zabrinut za optužbe koje ona iznosi, naveo da ima četiri svjedoka te, između ostaloga, napisao: "Zamolio sam vas da se javite, pošto ste normalni, da se riješi to na normalan način, međutim dobio sam ignoriranje..." piše ovaj mladić njezinom ocu Danku Buniću, jednom od prvih ratnih zapovjednika specijalne jedince PU varaždinske Roda, kazavši mu da je razgovarao s kriminalistom PU varaždinske, konzultirao se i pravno, no budući da mu se ne želi javiti, odlučio je podići tužbu.

Dva dana ranije nego ocu, mladić je tužbu najavio i Nuši, navodeći joj u poruci članke zakona, a uz riječi: "Sutra protiv tebe dižem tužbu. Pa ti laži dalje...".

Pročitajte više