ŠPANJOLSKI MEDIJI Rakitić napušta Barcu i pojačava velikana i višestrukog prvaka Europe?

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCA se prošle sezone morala zadovoljiti samo Kupom kralja, za njihove apetite premalo, a posebno je bolno navijačima katalonskog giganta bilo gledati kako njihovi najveći rivali iz Madrida osvajaju naslove prvaka Španjolske i Europe.
 
Novi trener Barcelone Ernesto Valverde odlučio je napraviti totalni remont u svlačionici i stvoriti momčad koja će već ove sezone jurišati na sve što se osvojiti može.
 
Valverde u prvom redu želi osvježiti vezni red i izvjestan je dolazak Marca Verrattija iz PSG-a, no dolazak sjajnog Talijana postavlja puno pitanja oko sudbine Ivana Rakitića na Camp Nou.
 
Mediji u Španjolskoj vjeruju da u slučaju dolaska Verrattija Ivan Rakitić namjerava napustiti klub, a katalonski El Mundo Deportivo i Sport objavili su kako se kao nova Rakitićeva destinacija uz već spominjane United, City i Juventus nameće i Bayern.
 
Hrvatski reprezentativac je nakon odlaska iz rodne Švicarske karijeru nastavio upravo u Bundesligi, točnije u Schalkeu za koji je igrao četiri godine sve dok nije 2011. prešao u Sevillu gdje se nametnuo kao kapetan i vođa momčadi. S te strane, povratak na poznato mu područje za Ivana i ne bi bio toliki problem, a Bayern je strašan izazov za svakog nogometaša.
 
Podsjetimo, Rakitić je odigrao tri sezone u redovima katalonskog kluba te pritom osvojio dva naslova u Primeri, tri Kupa kralja i jednu Ligu prvaka.
 

Pročitajte više