Torcida uništava pizzeriju Mamićevog kuma na Trip Advisoru: "Konobar podmeće ljudima nogu"

Foto: Trip Advisor/Facebook

ZDRAVKO MAMIĆ u srijedu je došao u Bol na Braču kod svog kuma Ivana Ivančića Bose proslaviti 60. rođendan brata Stojka, kad ga je napao 22-godišnjak u lučici nedaleko mjesta na kojem je savjetnik Dinama vezao svoju jahtu.

Mladića je navodno uhvatio i do dolaska policije zadržao upravo Ivančić, poduzetnik iz Sesveta koji godinama vodi pizzeriju Topolino u Bolu.

To mu Torcidaši ne mogu oprostiti pa su na Facebooku, Googleu i Trip Advisoru odlučili srušiti rejting Ivančićeve pizzerije. Osim što daju negativne ocjene pizzeriji, navijači ostavljaju i zanimljive komentare. Dobar dio njih je prilično vulgaran pa ih nećemo prenositi, no donosimo bezazlenije i duhovitije.

"Katastrofa, prolazim rivom i htjedoh ući pojest pizzu kad konobar mi podmjesti nogu te padoh ispred ulaza..."

"Imaju samo pizzu s plodovima mora... Kaže konobar: Imamo ronioca na rivi pa je sve svježe".

"Čekali smo da nas konobar posluži sigurno pola sata. On naime izigrava nekog fudbalera s nekim potezima uklizavanja i iša loviti nekog dečka po rivi. Sami ne znamo šta se desilo tu al nije kulturno da konobar trči okolo po rivi a mi da čekamo hranu".

"Nemaju burek sa sirom. Užas. Naručio pizzu s inćunima i onda neki tuljan iskočio iz mora da mi ih ukrade. Sreća naišao lokalni mladić i pokazao tom tuljanu gdje mu je mjesto".

"Naručija sam jastoga, aaa konobar mi je reka os kroše, aaa ne jastoga. Kada sam tražija račun donija mi ga je neki jako čudni konobar sav mokar koda je iz mora ispliva, sve u svemu nula od restorana".

Našla se tu i "pohvala".

"Od prije par dana imate pizzeriju s najljepšim pogledom na more...".

"Konobar me doslovno oboria s nogu..." 

Osim toga, promijenili su opis pizzerije u "Tvrtka za zbrinjavanje otpada".

Pročitajte više