Pogledajte kako danas izgleda mjesto velike tragedije: U padu aviona kod Mostara poginulo troje djece

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

I JUTROS traje očevid na mjestu jedne od najvećih nesreća u BiH. Podsjetimo, jučer je tijekom panoramskog leta nad Mostarom pao avion, a u nesreći je smrtno stradalo pet osoba, među kojima je troje djece.  Dvoje su djeca radnika Aerodroma Mostar, a jedno je dijete zaposlenog u Agenciji za pružanje usluga u vazdušnoj plovidbi BiH (BHANSA).

Istragu vodi Tužiteljstvo BiH. Danas će biti obavljena obdukcija, ispitat će se ispravnost aviona te nastaviti ispitivanje svjedoka.

U avionskoj nesreći poginuo je pilot Ivan Karačić, zatim mladić Harun Sipović, brat i sestra od sedam i deset godina iz obitelji Lovrić te osmogodišnji dječak iz obitelji Hadžiomerović.

Sedmogodišnji Luka Lovrić bio je mladi nogometaš Zrinjskog iz Mostara

Luka Lovrić u dobi od sedam godina koji je poginuo pri padu aviona, bio je član Škole nogometaša Zrinjski. Iz škole su se prisjetili Luke i izrazili sućut njegovoj obitelji putem objave na Facebooku.

"U ovom jako teškom trenutku naša srca i misli su uz porodicu Luke Lovrića, polaznika Škole nogometa HŠK Zrinjski koji je poginuo u jučerašnjoj avionskoj nesreći. HŠK Zrinjski izražava najdublje saučešće Lukinoj porodici i svima onima koji su poznavali malog anđela", napisali su na svojem Facebooku.

Pročitajte više