Dizajnerske krpice po high street cijenama? Evo gdje se skrivaju

Foto: Instagram, ASOS, The Outnet, T.K.Maxx, Get The Label, Yoox
 
Još uvijek kupujete isključivo u Zari, Mangu, H&M-u i sličnim high street trgovinama i svakodnevno viđate tu istu odjeću na drugim djevojkama?
 
U današnje doba za to više nemate nikakvog opravdanja, a želite li zaista izgledati posebno i drugačije od drugih, vrijeme je da se prebacite na online shopping. U čarobnom svijetu interneta skrivaju se trgovine koje svakodnevno nude popuste na široki izbor asortimana, među kojima se redovito kriju i dizajnerski komadi, o kojima svi sanjaju. Za neke od njih vjerojatno ste već i čuli, no možda niste zali baš sve njihove trikove (ovdje posebno mislimo na ASOS), dok ćete druge tek sada otkriti, a ubrzo će postati vaše omiljene shopping destinacije.
 
ASOS
 
Ok, za ASOS ste vjerojatno čuli svi, no u slučaju da postoje oni koji još uvijek nisu, vrijeme je da napokon otkrijete svoju novu omiljenu online shopping destinaciju, koja redovito ima rasprodaju, pa tako i upravo sad. No čak i vjernim ASOS-ovim kupcima mogao je promaknuti jedan cijeli odjel web shopa, čije se zalihe obnavljaju svakodnevno, a nudi dizajnerske komade po cijenama nižim i do 70 posto. Radi su o OUTLET odjelu brenda, gdje možete pronaći, primjerice, Gucci naočale za manje od 200 eura ili komade iz linije sestara Jenner po upola nižim cijenama. Isplati se i svako jutro provjeravati ponudu, jer uporni imaju veću šansu da nalete na odlične ulove po cijenama iz snova.
 
Majica, Love Moschino, asos.com, 73 eura
 
The Outnet
 
Sestrinska trgovina Net-a-Portera je online destinacija iz snova svih ljubiteljica mode. U ponudi, koja se svakodnevno obnavlja, možete pronaći odjeću i modne dodatke najvećih dizajnerskih imena, od Dolce&Gabbane do Stelle McCartney, snižene i do 80 posto. Naravno, cijene su uglavnom i dalje više od onih u high street trgovinama, ali nigdje drugo nećete pronaći ovako povojne luksuzne krpice. 
 
 
Get The Label
 
U potrazi ste za kvalitetnim klasičnim i "basic" komadima zbog kojih nećete bankrotirati? U ovoj online trgovini pronaći ćete originalne Levi's 501, vintage sportske komade ili popularne bijele Adidas tenisice po najnižim cijenama na tržištu. Tu ćete, također, puno jeftinije platiti i sve što vam je potrebno za bavljenje nekim sportom, od trenirki do opreme za plivanje. 
 Tenisice Adidas Superstar, getthelabel.com, 47 eura
 
T.K.Maxx
 
Ako ste ikada išli u shopping u Graz, onda ste vjerojatno primijetili ovu trgovinu, koja vas možda i nije namamila da u nju uđete. No sljedeći put to ipak napravite, jer unutra se skrivaju odlične dizajnerske krpice po oš boljim cijenama. Tko malo prokopa može pronaći, recimo, Isabel Marant sandale za manje od 150 eura. Kupujete li online, dizajnerske komade pronaći će te u odijelu Gold Label. 
Sandale, Isabel Marant, 186 eura
 
Yoox
 
Talijanski "rođaci" Net-a-Portera još su jedna shopping meka za ljubiteljice dizajnerske odjeće. Online trgovina u svojoj ponudi ima veliki izbor luksuznih komada iz lanjskih, ali i novih kolekcija poznatih brendova, po puno povoljnijim cijenama. Tako ćete, primjerice, ovdje Prada torbicu platiti i do 300 dolara manje od njene originalne cijene ili sako Vivianne Westwood snižen za 50 posto. 
Torbica, Prada, yoox.com 1356 eura