U Primark stižu čarobne "jednorog" make up četkice

Foto: Instagram

NANOŠENJE šminke nikada nije bilo tako glamurozno.
 
Ako spadate u skupinu prave beauty ovisnice, onda će vas itekako razveseliti podatak kako u Primark uskoro stižu prekrasne "jednorog" make-up četkice, koje ste dosad mogli naručivati samo online putem, s raznih internetskih lokacija i po raznim cijenama.
 
 
U Primarku one dolaze u savršenoj tirkiznoj i ljubičastoj boji i pakiranju po četiri te im je cijena 9 eura, odnosno 60-ak kuna.
 
Poznati lanac trgovina još uvijek nije otkrio točan datum dolaska četkica na police, a kako su sami otkrili na službenom Instagram profilu, one će biti dostupne u početku samo u Irskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu i Americi, no sigurne smo kako će interes biti toliki da će se ubrzo moći kupiti i na ostalim lokacijama.
 
 
U Hrvatskoj ova šoping meka nažalost još nije niti u planu, no dobra je vijest što je Primark svoja vrata otvorio u austrijskom gradiću Graz, u kojem je šopingirala gotovo svaka hrvatska obitelj, i do kojeg vam treba nešto manje od 3 sata busom ili autom. 
 
On se tamo nalazi u sklopu šoping centra Seisberg, za koji je važno da znate kako ne radi nedjeljom, a subotom mu je radno vrijeme do 18 sati. Ne zaboravimo ni trgovinu u Beču.
 
Zar nisu prekrasne?