Htjeli su ubiti zdravog psića i zakopati ga u šumi, no onda se dogodilo čudo

Foto: Facebook

TUNZY je preslatki shih tzu koji je bio na korak od smrti. Kada je napunio jedanaest godina, njegov ga se vlasnik htio riješiti, no na sreću, to se nije dogodilo. Policajac, koji se vraćao doma s posla, primijetio je nešto čudno u šumi kroz koju se često zna prošetati. Dvojica muškaraca kopala su rupu, a kraj njih je stajao maleni psić. Kada im se približio, primijetio je kako je jedan od njih spremio pištolj u futrolu te ih je odlučio pitati što se događa.

Oni su mu odgovorili kako kopaju rupu za uginulog ljubimca. Policajac je, zatim, otvorio drveni sanduk i uočio da je prazan. Shvatio je o čemu se radi, ali mu nije bilo jasno zašto bi netko išao ubiti zdravog psića na tako okrutan način. Oni su mu objasnili da je pas star i da je to razlog zbog kojeg su ga se htjeli riješiti.

Nakon toga, policajac im je rekao kako mogu dobiti kaznu zbog posjedovanja vatrenog oružja i uvjerio ih je da mu predaju psića. Psića je odvezao u lokalno prihvatilište za životinje, gdje su mu rekli da će živjeti još pet godina. Zahvaljujući policajcu, Tunzy je dobio novu šansu za život u obitelji koja će ga doista voljeti. 

Pročitajte više