Ovaj pas misli da je konj, njegovo ponašanje oduševilo je cijeli svijet

Screenshot: YouTube

PAS Doug misli da je konj. On jede sijeno i hranu za konje, pokušava imitirati njihov hod, uvlači se u njihove boksove u štali i ne želi se razdvajati od njih jer misli da je i on dio ekipe. Vlasnica ga je na početku pokušala odvratiti od njegovih nauma, no on bi cvilio ispred boksa toliko dugo i jako da ga nije imala srca razdvajati od njegovih najboljih prijatelja. Kaže kako je imala sreće jer su baš svi njezini konji nevjerojatno nježni kada je Doug u pitanju.

No jedan je ipak drugačiji od drugih. Konj Nigel najbolji je Dougov prijatelj. Kada je tek došao na farmu iz Engleske, bio je uznemiren i preplašen, a Doug mu je pomogao u prilagodbi. Od toga dana oni su nerazdvojni. Doug dobro zna što znači mijenjati domove i vlasnike. Njegova ga je vlasnica udomila od žene koja se brine o odbačenim psima i kaže kako joj je to promijenilo život. Doug je pas koji je baš uvijek raspoložen, s njim je svaki dan ljepši i bolji.

Njegova vlasnica kaže kako je odluka o njegovom udomljavanju najbolja odluka u njezinom životu. Sigurni smo da i njegovi prijatelji konji osjete njegovu predivnu energiju te da im nije problem gledati na Douga kao pripadnika njihove vrste. Ovo je još jedan predivan dokaz da su životinje ne poznaju granice kada su ljubav i prijateljstvo u pitanju.

 

Pročitajte više