Policajci su svom vjernom prijatelju priredili dirljiv posljednji pozdrav

Screenshot

PRIJE nego što su mu otkrili rak, pas Hunter radio je punih deset godina sa svojim partnerom Michaelom D'Arestom u policijskoj postaji u Middletownu u SAD-u. Veterinari su nažalost potvrdili da je njegova bolest neizlječiva i da im ne preostaje ništa drugo nego da ga uspavaju.

Policajci su se odmah složili da njihov prijatelj Hunter zaslužuje poseban posljednji pozdrav. Psu koji je svoj život posvetio čuvanju mira priredili su dirljivu ceremoniju te mu zahvalili za sve ono što je učinio za njih i njihove sugrađane.

Dijagnoza koju su čuli kod veterinara posebno je pogodila Hunterovog partnera Michaela koji je morao potpisati zahtjev za uspavljivanje. Na ceremoniji ga je upravo on nosio dok su ostali stajali i odavali mu počast. Na svojoj Facebook stranici zahvalili su psu koji je od 2007. godine bio važan dio njihovog tima.

Vijest je rastužila i stanovnike grada od 50.000 stanovnika. Mnogi su ga i ranije upoznali te čuli za njegova dobra djela i sve ono što je učinio za njihov grad. Sada ih sigurno čuva s neba, baš kao što će i oni njega čuvati u svome srcu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više