Vlasnik mu umro, a on ga čekao tjednima. Ljudi snimili njihov posljednji pozdrav

Facebook/ Kristina Paola Demafelix

PROBLEM pasa lutalica rasprostranjen je po cijelom svijetu. Jedno sveučilište na Filipinima dobro je upoznato s tim pa se odlučilo brinuti o psu koji se neprestano pojavljivao u njegovoj blizini. Psića Buboya vole svi - i zaposleni i studenti - no jedan ga je čovjek ipak volio više od drugih. Buboy je to osjetio i uzvraćao mu je ljubav svakoga dana.

Čekao bi ga da dođe na posao, ponekad je s njim ulazio u učionice i strpljivo čekao da završi s poslom kako bi razmijenili nježnosti. No jednoga dana njegove omiljene osobe više nije bilo. Buboy nije shvaćao što se događa i odlučio je čekati ga na istom mjestu, pred vratima njegova kabineta. Čekao je tjednima, ne znajući da je njegova najdraža osoba u bolnici.

Profesor Carmelito Marcelo nakon srčanog udara završio je u bolnici te je, nažalost, izgubio bitku. Svi studenti i zaposleni dobro su znali koliko je Marcelo volio svog Buboya te koliko Buboy voli njega pa su ga poveli na njegovu sahranu.

Psić se posljednji put pozdravio sa svojom najdražom osobom i nije se htio maknuti od lijesa. Ostatak škole obećao je da će voditi računa o psiću te da će ga voljeti kao što ga je volio Marcelo. 

 

Pročitajte više