Gavran prišao čovjeku i rekao mu nešto što ga je nasmijalo do suza

123rf.com

HOROR filmovi često ih prikazuju kao zlokobne glasnike propasti ili čak smrti, ali u stvarnosti su vrane i gavrani iznimno inteligentne ptice bez sklonosti zlu. Budući da su te ptice toliko inteligentne, je li moguće da budu savršeni kućni ljubimci? Trebamo shvatiti da su vrane divlje životinje i ne bi trebalo očekivati da se ponašaju poput pasa ili mačaka koji su pripitomljavani generacijama.

To znači da će, bez sumnje, briga o vrani biti velik izazov. Međutim, gavrani su u Hrvatskoj zaštićeni pa ih ne biste trebali uzgajati, prodavati ni uznemiravati. Ako ubijete gavrana, propisana je kazna u visini od 2400 kuna. Gavran iz videa prišao je čovjeku koji je bio pomalo suzdržan.

Nije ga htio dodirnuti, ali mu se prijateljski obratio. Nismo sigurni što je očekivao od ove pametne životinje, no ona mu nije uzvratila na isti način. Približila mu se i rekla mu "Fu*k you" (eng. Je*i se), a to je nasmijalo njega i ženu koja je cijelu situaciju snimila. Mi smo, također, ostali bez teksta, a vjerujemo da će ova pričalica izmamiti osmijeh na lice i vama! 

Pročitajte više