Bivši Kolindin savjetnik o mailovima: "Podmeću mi, Kolinda glumi žrtvu"

Screenshot: Nova TV, Nacional

BIVŠI savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Mate Radeljić oglasio se o navodnim mailovima koje mu je slala Kolinda, a koje je objavio današnji Nacional. 

Taj je tjednik naveo kako je Kolinda s Radeljićem tijekom četiri godine razmijenila čak 200 privatnih e-mailova i gotovo tisuću SMS-ova te da su sada oni postali jedno od oružja koje krug ljudi blizak stožeru predsjedničkog kandidata Miroslava Škore planira koristiti kao prijetnju šefici države. Kolinda je, prema pisanju Nacionala, između ostalog nakon micanja Titove biste s Pantovčaka napisala: "Joj, Mate, jesmo li to trebali napraviti?"

Radeljić tvrdi da objavljeni sadržaj privatnih e-mailova nije istinit.

Radeljić: Podmeću mi, Kolinda glumi žrtvu

''Od prestanka obnašanja dužnosti savjetnika predsjednice Republike do danas, nijedan oblik službene ni privatne komunikacije između mene i predsjednice nije s moje strane javno objavljen niti će ikada biti objavljen'', poručio je Radeljić za Dnevnik.hr

Radeljić je dodao da nikad neće objaviti svoju komunikaciju s predsjednicom ''unatoč tome što me je smijenila zloupotrebljavajući tajnu službu''. Odbacio je i navode da o šefici države piše knjigu.

''Danas objavljeni tekst smatram podmetanjem iz Ureda predsjednice kako bi se Kolindu Grabar-Kitarović pokušalo prikazati žrtvom osvetoljubivog savjetnika. U nedostatku bilo kakvog suvislog programa, njezina kampanja očito će se svoditi i na glumljenje žrtve'', zaključio je Radeljić.

Pročitajte više