Miočića će bodriti prelijepa Ryan Marie: Samo jednu stvar ne želi s njim

Foto: Instagram

STIPU MIOČIĆA noćas očekuje važna borba - pokušat će vratiti pojas UFC prvaka koji mu je Daniel Cormier oduzeo prije godinu dana kada ga je nokautirao. Stipi podršku pružaju njegova supruga Ryan Marie i jednogodišnja kćerkica Meelah Claire koje su također s njim u kalifornijskom Anaheimu, gdje se održava borba.

Ryan Marie i malena Stipu bodre u hrvatskim dresovima, što je on otkrio u videu koji je podijelio na Instagramu. "Moja istinska motivacija", pohvalio se ponosni boksač.

"Idem na svaku borbu. Osjećao bi se čudno da išeta van i vidi da me nema", rekla je lani u siječnju Ryan Marie za Bleacher Report.

Stipe je presretan otkako je postao otac, a svoje djevojke naprosto obožava. "Nikada nismo ni slutili da nam srca mogu osjetiti ovoliku količinu ljubavi. Pokazala si nam smisao života. Ne možemo dočekati da provedemo naše 'zauvijek' obožavajući tebe", rekao je na dan Meelahinog rođenja.

Inače, Ryan Marie i Stipe u braku su od 2016. godine, a svoju sreću ne skrivaju. Stipe često posveti objave svojoj ženi na društvenim mrežama, a o odnosu s njom ima samo najljepše riječi. "Uvijek čuvamo leđa jedno drugome. Dosad je bilo sjajno, ali bit će i još bolje. Mi smo poput finog vina, s godinama postajemo bolji", otkrio je nedavno na Instagramu.

Par se upoznao 2013. godine kada je Stipe još radio kao vatrogasac, a od tada su nerazdvojni. "On je tako normalan. Ne shvaća da bi ljudi mogli biti u strahu kada razgovara s njima. Zato se prema njemu tako odnose i jako ga vole. Mislim da on stanovnicima Clevelanda znači sve. On je njihov Rocky Balboa. Razlikuje se od ostalih sportaša", izjavila je Ryan Marie u istom intervjuu za Bleacher Report.

Ryan Marie je inače školovana medicinska sestra, zbog čega bi mnogi pomislili kako i na tom području brine o svom suprugu, no ona kaže da to ne bi nikada mogla raditi. "Ne daj Bože da bih morala s njim ići u bolnicu kao bolničarka i njegova supruga. To je nešto potpuno drugačije", pojasnila je za Cleveland19 2016. godine.

Nakon nekog vremena Ryan Marie je počela raditi kao frizerka i kozmetičarka, no sada se okrenula nečemu potpuno drugačijem od svega prijašnjeg - radi kao agentica za nekretnine. Čak ima i službeni Instagram profil na kojem predstavlja nekretnine te svoje potencijalne kupce obavještava u njihovom statusu.

Odnese li Stipe naslov prvaka ili ne, jedno je sigurno - utjehe i podrške neće mu ne nedostajati.

Pročitajte više