Veliki Newfoundland ima presmiješnu reakciju kada njegova vlasnica spomene vodu

Screenshot: YouTube

ZNANSTVENICI su dokazali da nas naši psi mogu razumjeti. Razumiju pojedine riječi, iz tona i boje glasa mogu razaznati govorimo im ljuti, tužni ili ih možda hvalimo. Često se mogu praviti i da nas apsolutno ništa ne razumiju, mogu čak i glumatati kako bi dobili više hrane ili pažnje.

Psi su, dakle, vrlo pametne životinje koje se mogu povezati s nama na razne načine. Isto tako, psi mogu imati određene reakcije na određene riječi. Većina ih poludi na riječi šetnja i hrana. No ovaj nježni div poseban je kada su riječi u pitanju.

Hrana i šetnja ne tjeraju ga da poludi, no na riječ voda ima jako čudnu reakciju. Ljudi su u komentarima pokušali objasniti zašto ima takav izraz lica kada se spomene voda, no ne znamo je li itko od njih bio u pravu. Što vi mislite? Mi nismo sigurni odobrava li je ili je se plaši, znamo samo da nas je uspio nasmijati. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više