Zagreb: Žena odbila pokupiti izmet svog psa i derala se na snimatelja

Screenshot: YouTube

IMATI kućnog ljubimca nije lako. Osim što u svoj dom dovodite biće koje se ne može u potpunosti brinuti samo o sebi, postoje i brojne druge stvari na koje morate paziti. Morate ga naučiti mnogim stvarima, pravilima lijepog ponašanja, no i sami morate poštivati određena pravila.

Kada bi svaki vlasnik činio što ga volja, u parkovima za pse, ali i na ostalim površinama grada nastao bi potpuni kaos. Bez obzira na to gdje vaš pas obavio nuždu, morate počistiti za njim. Nekada životinja to učini nasred staze i ne trebamo joj zamjeriti, trebamo zamjeriti vlasniku ako to odbije počistiti.

Upravo takav scenarij dogodio se nedavno u Zagrebu. Žena je došla sa svojim psom u park te je odbila počistiti za njim nakon što ju je snimatelj videa, Paul Prescott, lijepo zamolio da učini isto. Osim što ga nije htjela poslušati, derala se i vrijeđala ga. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više