Žena Willa Smitha pred kćeri priznala: "Imala sam spolni odnos utroje"

Foto: Facebook

JEDAN od gledanijih projekata ambicioznog Facebook Watcha je "Red Table Talk", produkcijski jednostavna emisija u kojoj ženski dio slavne holivudske dinastije Smith sjedi za crvenim stolom i priča o svemu. Gledateljima se u početku svidjela njihova iskrenost pa su u otkrivanju obiteljskih tajni otišli prilično daleko, toliko da 18-godišnja Willow Smith pred kamerama svakog tjedna sluša o vrućim seksualnim iskustvima svoje majke.

47-godišnja Jada Pinkett Smith se, u nedostatku dobrih uloga i filmova, prihvatila internetskog reality formata i doslovno ga dovela do zvijezda. Gledatelji iz tjedna u tjedan čekaju nju, njezinu kćer Willow, majku Adrienne i razne goste, a iako svaka epizoda ima neku temu, razgovori se uglavnom svode na vruća priznanja, toliko vruća da neki članovi obitelji to ne mogu podnijeti.

Ovog tjedna odgovarale su na pitanja gledatelja, a pitanje koje je pokrenulo lavinu bilo je za Jadu i glasilo je: "Jesi li ikada probala trojac?" Iskrena kao i uvijek, Jada se nije ustručavala načeti temu. "Jednom sam imala trojac. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetima", rekla je glumica i dodala kako "nije bilo dovoljno intimnosti".

To je samo jedna od seksi crtica koje o svojoj majci na tjednoj bazi sluša Willow. Nedavno je Jada tako ispričala da je godinama bila ovisna o pornografiji, a sve o samozadovoljavanju naučila ju je baka.

Priznanja su, naravno, došla i s kćerine strane. Willow je kroz epizode majci, baki i javnosti otkrila da je jednom pokušala prerezati žile te da nije zadovoljna kako su slavni roditelji vodili njezinu pjevačku karijeru (kao 11-godišnjakinja se proslavila pjesmom "Whip My Hair"). Isto tako, doznali smo da je Willow upravo od roditelja naučila sve o seksu, ali ne kroz neki edukativni razgovor - zatekla ih je u akciji, a oni to nisu ni znali.

Talk show je trenutno u drugoj sezoni emitiranja, a snima se u domu obitelji Smith u luksuznom naselju Calabasas u Los Angelesu.

Pročitajte više