Nina Badrić dočekala Uskrs partijajući s najbogatijom Srpkinjom i objavila fotke

Foto: Instagram

PJEVAČICA Nina Badrić i dalje uživa u tropskim krajevima, a ovaj put se javila s Necker Islanda, privatnog otočića koji se nalazi u sklopu Djevičanskih otoka. 

Objavila je fotke i otkrila da je Uskrs dočekala slaveći rođendan svoje prijateljice Sandre Meljničenko, Srpkinje udane za ruskog oligarha Andreja Meljničenka, teškog više od 15 milijardi dolara. 

Sandra i Nina su velike prijateljice pa Nina redovito prisustvuje raskošnim proslavama Meljničenkovih, a tako je bilo i ove godine. Svojoj je prijateljici 42. rođendan čestitala emotivnom porukom na Instagramu uz njihovu zajedničku fotku s partija. 

"Najljepše je davati. Samo ono što daješ to i imaš. Ti si meni dala puno... Radosti uspomena mjesta i predivnih ljudi koje sam susrela s tobom. Stavila si mi tisuću puta osmijeh na lice. Ljepotice, neka ti je najsretniji i da se uvijek ovako sretno smijemo. Volim", napisala je uz fotku. 

Nina je pokazala i u kakvom luksuzu uživa na odmoru, a iako je bila zauzeta partijanjem, našla je vremena da svojim pratiteljima čestita Uskrs. 

Učinila je to uz fotografiju krunice u ruci i vjersku poruku. 

"Uvijek je sa mnom i uvijek je molim. Duše sveti napoj srce povjerenjem, gdje god zoveš daj da krenem, po morima da hodam, ti me vodi gdje su najveće dubine, diži vjeru u visine, znam da Spasitelj je ovdje. Sretan i miran Uskrs", napisala je. 

Pročitajte više