Tužan dan za Anezi: "Umro je iznenada, pokušali su ga oživjeti..."

Foto: Instagram

ALENA NEZIREVIĆ ANEZI, kandidatkinja "Big Brothera" pa kasnije "Gospodina Savršenog", na Instagramu se oprostila od svog psa Pixija koji je uginuo.

Anezi je na Instagramu objavila poduži post o svom kućnom ljubimcu koji je raznježio mnoge, a komentare su preplavile poruke sućuti.

"Naša zadnja zajednička fotografija snimljena danas i video snimljen jučer. Moj maleni Pixi je bio presladak mješanac pinča i chiuauae. Umro je iznenada od zatajenja srca. Nikad u 9 godina za išta, osim cijepljenja, nismo bili kod veterinara. Poanta, živili smo vrhunski i očito da dragi Bog nije htio da se takav život naruši", započela je.

"Naime, prekjučer je imao mali napadaj, pa mu je jučer nakon pregleda bio dijagnosticiran tumor štitnjače, a danas smo imali uputnicu za rendgen da se provjeri i tu stanje. Maleni se prestrašio na stolu dok smo ga namještali za rendgen i stalo mu je srce. Pokušali su ga oživiti, ali nije išlo. Slika je kasnije pokazala da je imao više nego duplo veće srce od normalnog, što znači da je napadaj od neki dan bila sinkopa povezana sa stanjem srca, jer od tada nije disao isto. Prije toga nije pokazivao nikakve simptome. Kada razmislim, ne čudi me to, jer je uvijek bio mali nabrijani prgavac, hehe", opisala je, a zatim dodala da joj je Pixi donosio veliku radost u životu.

"Ljudi moji, on je meni toliku radost unosio u život da vam ja to ne mogu ni opisati! Zvala sam ga 'maneken' zbog ljepote i 'tupsi-glupsi', jer ruku na srce, nije bio Einstein, haha. Uvijek sam govorila da kujica Niki ima pamet, a on ljepotu i kao 'rugala' mu se da ne možeš imati sve u životu", kaže Anezi.

"Bio je ogromna maza i za njega je važila ona 'ljubomoran ko pas', a ne ko za Niki 'vjeran ko pas', pa bi mi često u šetnji znao namjerno odlutati u svoje istraživačke pohode i ne odazivati se. Psovala bi mu mamicu kada bi ga našla, a on bi se pravio ko da ništa nije bilo ili bi se tako stiso i gledao sa slatkim okicama da mu odmah oprostiš. Nije bio mimoza svoje vrste već nabrijan i brz kao da je srednjeg rasta. Pičio je ko lud uvijek i nikakve znakove starosti nije nikad pokazivao. Smrt je redovno izazivao pretrčavajući ceste, zaletavajući se na veće pse i neke ljude... da sam znala reći: 'Pa ovaj ima minimalne šanse umrijeti prirodnom smrću!'" nastavila je.

"Živio je kraljevski i slobodno, jer svakog kog ja volim želim da tako živi! Zato, drago mi je da je ipak umro prirodnom smrću. Iako sam pretužna, jer će mi užasno nedostajati tapkanje njegovih šapica po stanu, žicanje da mu bacam špagicu... neizmjerno sam zahvalna što je postojao u mom životu!" zaključila je.

Pročitajte više